Jeres store dag

Vi har bedste udstyr og  erfarent team til at fange den fulde bryllupshistorie i en professionel bryllupsvideo. Vi har over 20 års erfaring med videoproduktion og har produceret et utal af bryllupsvideoer.

Seneste system op til 16 kameraer .Optagelse i 4K og Full HD opløsning.Perfekt billedkvalitet, Trådløse mikrofoner sikrer lyd.

Vi redigerer materialet, så det fremstår bedst muligt. Redigeringsarbejdet er inkluderet i vores pakke-priser. Vi tager højest fire uger om klargøre jeres billeder.

Det er vigtigt for os at have fokus på en smagsfuld redigering og efterbehandling af bryllupsoptagelserne.

Newtek TriCaster TC1

TriCaster er et komplet alt-i-en videoproduktionssystem. Fyldt med funktioner, der gør det muligt at producere professionel live video. Indbyggede funktioner som live streaming og optagelse, virtuelle sets, integrerede DDR, grafik, videoeffekter og lydmixing m.m. Visse modeller er der også mulighed for implimenteting af online møder som Teams, Zoom, Skype m.m.

En person eller et lille team kan producere, livestream og optage en live produktion – når som helst og hvor som helst. En TriCaster er velegnet til både studie og såkaldte fly-away systemer.

Complete Production. Like Never Before.

Feel Invincible